National Science Library of Georgia

ბრენდის მიღების ხერხი

ბრენდის მიღების ხერხი = METHOD FOR BRANDY PRODUCTION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2009 4764 B : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006) / იასე დადიანი. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2009 08 25 # 16. - გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი.

ხერხი ითვალისწინებს დავარგებული საბრენდე სპირტის დარბილებას, ფერის მიცემას და კორექტირებას, ამასთან, საბრენდე სპირტის დარბილება ხორციელდება ყურძნის წვენის სპირტიანი ნაყენის თანაფარდობით 1 : (0,2+1), ან ყურძნის წვენის დამატებით, თანაფარდობით 10 : (0,3+2), ხოლო ფერის მიცემა წარმოებს მიღებული მასის მუხის ტკეჩებისაგან მიღებულ ჩხირებზე დაყოვნებით

4764 ge B 2009-08-25 published Sakpatenti

მეღვინეობა ალკოჰოლიანი სასმელები სასმელები კვების მრეწველობა ბრენდი
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.