ნუშის სიროფი
ნუშის სიროფი
= Almond Syrup : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE Y 2004 1140 U : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006) /
ვლადიმერი გრძელიძე.
- ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 11 10 # 21.
- სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; ცხრილი: 1.
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1.ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი სიროფი მას.%-ში შეიცავს 0,2-9 შაქარს, 0,5-9 რძეს, 0,001-0,05 ნუშის ესენ- ციას, 0,0005-0,004 ვანილინს, 0,001-1 მიხაკს, 0,001-1 ვანილის ესენციას, 1-20 ცალ კვერცხის გულს და 0,01-0,1 ყვითელ საკვებ საღებავს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, სიროფები უალკოჰოლო სასმელების წარმოებისათვის.
1140 ge Y 2004-11-10 published Sakpatenti
უალკოჰოლო სასმელები სასმელები კვების მრეწველობა ნუში სიროფი
- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
1.ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი სიროფი მას.%-ში შეიცავს 0,2-9 შაქარს, 0,5-9 რძეს, 0,001-0,05 ნუშის ესენ- ციას, 0,0005-0,004 ვანილინს, 0,001-1 მიხაკს, 0,001-1 ვანილის ესენციას, 1-20 ცალ კვერცხის გულს და 0,01-0,1 ყვითელ საკვებ საღებავს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, სიროფები უალკოჰოლო სასმელების წარმოებისათვის.
1140 ge Y 2004-11-10 published Sakpatenti
უალკოჰოლო სასმელები სასმელები კვების მრეწველობა ნუში სიროფი