National Science Library of Georgia

საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი

საკონდიტრო ნაწარმის დამზადების ხერხი = METHOD OF CONFECTIONERY PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2013 5994 B : (51) A 23 G 3/00 (IPC, 2006) / გიორგი ხუციშვილი. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 12 25 #24. - გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 8 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 5 დამოკიდებული.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს წინასწარ მომზადებულ ბადაგში თაფლისა და წალმის ნაცრის დამატებას, დაყოვნებას, დაყოვნების შემდეგ გაწურვას, გაწურულ ბადაგში კარტოფილის ფქვილის, სიმინდის სახამებლის ან აგარის დამატებას, აგრეთვე ხორბლის ფქვილის ან ხორბლის ფქვილისა და სიმინდის ფქვილის ნარევის დამატებას, ხარშვას, ხარშვის დროს კაკაოს ცხიმის დამატებას, შიგთავსის მომზადებას, ძაფზე ასხმას, ძაფზე ასხმული შიგთავსის თათარაში ამოვლებას, შრობას, შრობის პროცესში საკონდიტრო ნაწარმის ამოვლებას ბადაგისა და ღვინის ძმრის ნაზავში და შრობის გაგრძელებას.

5994 ge B 2013-12-25 published Sakpatenti

კვების მრეწველობა საკონდიტრო წარმოება
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.