National Science Library of Georgia

ყურძნის გადამუშავების ახალი მეთოდების და რეჟიმის დასაბუთება :

ჯაფარიძე, ზურაბ

ყურძნის გადამუშავების ახალი მეთოდების და რეჟიმის დასაბუთება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.12 / ზურაბ ჯაფარიძე ; საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი ; [სამეცნ. ხელმძღვანელი: თენგიზ ნანიტაშვილი]. - თბილისი, 2006. - 39 გვ. : ნახ.

ბიბლიოგრ. : გვ. 38-39


ტექსტი ქართულ ენებზე

კვების წარმოების პროცესები ყურძნის გადამუშავება ყურძნის გადამუშავების ახალი მეთოდები ავტორეფერატი

663.252(043)
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.