კონიაკსა და სხვა ალკოჰოლურ სასმელებში კუმარინის გამოკვლევა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე :
კუჭავა, გიგა.
კონიაკსა და სხვა ალკოჰოლურ სასმელებში კუმარინის გამოკვლევა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / გიგა კუჭავა ; საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი ; [სამეცნ. ხელმძღვანელი: მარიამ ხოსიტაშვილი]. - თბილისი, 2006. - 41 გვ. : ნახ.
ტექსტი ქართულ, რუსულ ენებზე
ალკოჰოლიანი კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია კონიაკის წარმოება საკონიაკე სპირტი კუმარინები ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებები ავტორეფერატი
663(043)
კონიაკსა და სხვა ალკოჰოლურ სასმელებში კუმარინის გამოკვლევა და მისი გავლენა პროდუქციის ხარისხზე : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / გიგა კუჭავა ; საქართველოს სოფლის მეურნეობის მეცნიერებათა აკადემიის მებაღეობის, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი ; [სამეცნ. ხელმძღვანელი: მარიამ ხოსიტაშვილი]. - თბილისი, 2006. - 41 გვ. : ნახ.
ტექსტი ქართულ, რუსულ ენებზე
ალკოჰოლიანი კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია კონიაკის წარმოება საკონიაკე სპირტი კუმარინები ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებები ავტორეფერატი
663(043)