Технология мяса птицы и яйцепродуктов / В. В. Гуслянников, М. А. Подлегаев.
Material type: TextLanguage: Russian Publication details: Москва : Пищ. пром-сть, 1979.Description: 288 с. илSubject(s): Other classification:- Л93,0
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 637.54+637.4 (Browse shelf(Opens below)) | ს-2639 | Available | 2016-104996 | ||
წიგნი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 637.54+637.4 (Browse shelf(Opens below)) | ს-2640 | Available | 2016-104999 |
Библиогр.: с. 284-286 (42 назв.)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.