National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

Технология мяса птицы и яйцепродуктов / В. В. Гуслянников, М. А. Подлегаев.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Russian Publication details: Москва : Пищ. пром-сть, 1979.Description: 288 с. илSubject(s): Other classification:
  • Л93,0
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი 637.54+637.4 (Browse shelf(Opens below)) ს-2639 Available 2016-104996
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი 637.54+637.4 (Browse shelf(Opens below)) ს-2640 Available 2016-104999

Библиогр.: с. 284-286 (42 назв.)

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.