საზოგადოებრივი კვება : მოსახლეობაზე სარეალიზაციო კულინარული პროდუქცია : საერთო ტექნიკური მოთხოვნები : სსტ 39 – 99 / საქსტანდარტი ; საქსტანდარტის სერთიფიკაციის სამმართველო.
Material type: TextLanguage: Georgian Series: საქართველოს სახელმწიფო სტანდარტიPublication details: თბ. : სს „გამომცემლობა სტანდარტი“, 2000. Description: III, 15 გვ. : ცხრUniform titles:- სსტ 39 – 99
- 67.040
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
სტანდარტი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1 | 642.5:006.44](479.22) (Browse shelf(Opens below)) | სსტ 39 – 99 | Available | 2014-1043 |
სსტ 39 – 99 რეგისტრირებულია საქსტანდარტში 28.12.99 წ.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.