National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

კარტოფილი სასურსათო დამზადებისა და რეალიზაციისათვის : ტექნიკური პირობები : სსტ 21-99 / საქსტანდარტი ; საქართველოს მიწადმოქმედების სამეცნიერო კვლევითი ინსტიტუტი ; სტანდარტიზაციის ტექნიკური კომიტეტი ტკ - 26 "მარცვლეული, ბოსტნეული და ბაღჩეული კულტურები" ; შემსრ.: ა. სარალიძე, ლ. ნოზაძე, ნ. კაკაბაძე, ლ. ახალაშვილი, ც. ბიჭიაშვილი, ნ. ნადარეიშვილი, ც. მელქაძე, თ. ჭყონია.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Georgian Series: საქართველოს სახელმწიფო სტანდარტიPublication details: თბილისი : სს „გამომცემლობა სტანდარტი“, 1999. Description: III, 11 გვ. : ცხრUniform titles:
  • სსტ 21-99
Subject(s): Other classification:
  • 67.080.20
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
სტანდარტი სტანდარტი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი 635.21:006.44](479.22) (Browse shelf(Opens below)) სსტ 21-99 Available 2014-1066

სსტ 21-99 რეგისტრირებულია საქსტანდარტში 19.05.99 წ.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.