კარტოფილი სასურსათო დამზადებისა და რეალიზაციისათვის : ტექნიკური პირობები : სსტ 21-99 / საქსტანდარტი ; საქართველოს მიწადმოქმედების სამეცნიერო კვლევითი ინსტიტუტი ; სტანდარტიზაციის ტექნიკური კომიტეტი ტკ - 26 "მარცვლეული, ბოსტნეული და ბაღჩეული კულტურები" ; შემსრ.: ა. სარალიძე, ლ. ნოზაძე, ნ. კაკაბაძე, ლ. ახალაშვილი, ც. ბიჭიაშვილი, ნ. ნადარეიშვილი, ც. მელქაძე, თ. ჭყონია.
Material type: TextLanguage: Georgian Series: საქართველოს სახელმწიფო სტანდარტიPublication details: თბილისი : სს „გამომცემლობა სტანდარტი“, 1999. Description: III, 11 გვ. : ცხრUniform titles:- სსტ 21-99
- 67.080.20
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
სტანდარტი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 635.21:006.44](479.22) (Browse shelf(Opens below)) | სსტ 21-99 | Available | 2014-1066 |
სსტ 21-99 რეგისტრირებულია საქსტანდარტში 19.05.99 წ.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.