მარილი სუფრის იოდიზირებული : საერთო ტექნიკური პირობები : სსტ 19-98 / საქსტანდარტი ; საქართველოს კვების მრეწველობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი ; სტანდარტიზაციის ტექნიკური კომიტეტის ტკ-12 "კვების მრეწველობის პროდუქტები".
Material type: TextLanguage: Georgian Series: საქართველოს სახელმწიფო სტანდარტიPublication details: თბილისი : სს „გამომცემლობა სტანდარტი“, 1998.Description: III, 15 გვ. : ცხრUniform titles:- სსტ 19-98
- 67.040
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
სტანდარტი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 664.4:006.44(479.22) (Browse shelf(Opens below)) | სსტ 19-98 | Available | 2014-1069 |
სსტ 19-98 რეგისტრირებულია საქსტანდარტში 15.05.98 წ.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.