Коржик кондитерский. Изменение №3 = კვერი საკონდიტრო. ტექნიკური პირობები : РСТ ГССР 9-72 / Министерство пищевой промышленности ГССР.
Material type: TextLanguage: Russian Series: Республиканский стандарт Грузинской ССРPublication details: Тбилиси : Госплан Грузинской ССР, 1972. Description: 2 сSubject(s):Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
სტანდარტი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 664.66 (Browse shelf(Opens below)) | РСТ 9-72 | Available | 1 ეგზემპლარი | 2014-1189 | ||
სტანდარტი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 664.66 (Browse shelf(Opens below)) | РСТ 9-72 | Available | 11 ეგზემპლარი | 2014-1190 |
Срок введения с 1 июня 1987 г.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.