ყურძენი სუფრის : საქ. სსრ რსტ 138-74 / საქართველოს სსრ სოფლის მეურნეობის სამინისტრო, მებაღეობა, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი; ანანიაშვილი ი., მაყაშვილი გ., ჭანკოტაძე გ.
Material type: TextLanguage: Georgian Series: საქართველოს სსრ რესპუბლიკური სტანდარტიPublication details: თბილისი : საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტი, 1974. Description: 4 გვSubject(s): Other classification:- 67.080.10
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
სტანდარტი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 634.7 (Browse shelf(Opens below)) | რსტ 138-74 | Available | 2 ეგზემპლარი | 2014-1452 |
საქ. სსრ რსტ 138-74 ნაცვლად საქ. სსრ რტპ 978-65.
დასამტკიცებლად მომზადებულია საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტის სტანდარტებისა და ტექპირობების განყოფილების მიერ.
საქართველოს სსრ სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტთან არსებული სახალხო მეურნეობის ეკონომიკისა და დაგეგმვის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტის როტაპრინტი, ტირაჟი -1500.
ყურძნის მიღება-ჩაბარების წესი, ხარისხის განსაზღვრის მეთოდი, შეფუთვა და მარკირება
There are no comments on this title.