ყურძენი სამრეწველო გადამუშავებისათვის ღვინომასალების დასამზადებლად : საქ. სსრ რსტ 139-74 / საქართველოს სსრ სოფლის მეურნეობის სამინისტრო, მებაღეობა, მევენახეობისა და მეღვინეობის სამეცნიერო-კვლევითი ინსტიტუტი; ანანიაშვილი ი., ბერიძე გ., ჭანკოტაძე გ. საქართველოს სსრ კვების მრეწველობის სამინისტრო, სამრეწველო გაერთიანება "სამტრესტი", კანდელაკი თ., ნაცვლიშვილი დ.
Material type: TextLanguage: Georgian Series: საქართველოს სსრ რესპუბლიკური სტანდარტიPublication details: თბილისი : საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტი, 1974. Description: 6 გვSubject(s): Other classification:- 67.080.10
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
სტანდარტი | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | 634.7 (Browse shelf(Opens below)) | რსტ 139-74 | Available | 2 ეგზემპლარი | 2014-1453 |
საქ. სსრ რსტ 139-74 ნაცვლად საქ. სსრ რტპ 977-65.
დასამტკიცებლად მომზადებულია საქართველოს სსრ მინისტრთა საბჭოს სახელმწიფო საგეგმო კომიტეტის სტანდარტებისა და ტექპირობების განყოფილების მიერ.
ყურძნის ჯიშები, მიღება-ჩაბარების წესი, ხარისხის განსაზღვრის მეთოდი, შეფუთვა და მარკირება
There are no comments on this title.