Normal view MARC view ISBD view

Физико-химические показатели, характеризующие натуральность виноградного сока = ყურძნის წვენის ნატურალობის დამახასიათებელი ფიზიკო-ქიმიური მაჩვენებელი : РСТ ГССР 457-84 / Грузинский НИИ пищевой промышленности.

Contributor(s): Грузинский НИИ пищевой промышленности.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Республиканский стандарт Грузинской ССР.Publisher: Тбилиси : Госплан Грузинской ССР, 1984Description: 14 с.Subject(s): Физико-химические показатели | ფიზიკო-ქიმიური მაჩვენებელი | виноградныи сок | ყურძნის წვენი | натуральны сок | ნატურალური წვენი | საქართველოს სტანდარტები | სტანდარტი
List(s) this item appears in: ყურძნის წვენის ტექნოლოგია
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Notes Date due
სტანდარტი სტანდარტი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
663.2 (Browse shelf) РСТ 457-84 Available 3 ეგზემპლარი

Срок действия с 30 декабря 1984 г. до 30 декабря 1989 г.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას