National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

Физико-химические показатели, характеризующие натуральность плодов-ягодных спиртованных, сброженных и сброженно-спиртованных виноматериалов = დასპირტული, დადუღებული და დადუღებულ-დასპირტული ხილკენკროვანი ღვინომასალების ნატურალობის დამახასიათებელი ფიზიკო-ქიმიური მაჩვენებელი : РСТ ГССР 456-84 / Грузинский НИИ пищевой промышленности.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Russian Series: Республиканский стандарт Грузинской ССРPublication details: Тбилиси : Госплан Грузинской ССР, 1984.Description: 14 сSubject(s):
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode
სტანდარტი სტანდარტი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი 663.2 (Browse shelf(Opens below)) РСТ 456-84 Available 3 ეგზემპლარი 2014-2738

Срок действия с 30 декабря 1984 г. до 30 декабря 1989 г.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.