Normal view MARC view ISBD view

Биохимия мяса и мясопродуктов : [Учеб. пособие для технол. специальностей вузов пищевой пром-сти] / П. Е. Павлоский, В. В. Пальмин ; Под ред. А. М. Кузина.

By: Павловский, Петр Евгеньевич.
Contributor(s): Пальмин, В. В | Кузин, А. М [რედაქტორი].
Material type: materialTypeLabelBookМосква : Пищепромиздат, 1963.Description: 324 с. : 1 л. ил. : ил.Subject(s): ბიოქიმია | ხორცის პროდუქტები | ხორცი | სახელმძღვანელო
List(s) this item appears in: ბიოპროდუქტები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
664.9(075.8) (Browse shelf) ს-11037 Available

исп. лит-ра 306-315 с.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას