Normal view MARC view ISBD view

Сохранение витамина С при производстве плодо-ягодных соков, сиропов и безалкогольных напитков / В. Платковская ; [Ред.Б. А. Шлихмер].

By: Платковская, В. М.
Contributor(s): Шлихмер, Б. А [რედაქტორი].
Material type: materialTypeLabelBookМосква : Пищепромиздат, 1947.Description: 57с.Subject(s): უალკოჰოლო სასმელები მკურნალობის მიზნით | ნატურალური ხილისა და ბოსტნეულის წვენები
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
წიგნი წიგნი ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 1
საცავი. 1 კორპ.
663.813+663.88 (Browse shelf) 1R3379 Available

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას