Normal view MARC view ISBD view

ალკოჰოლური ბრენდის სპირტის მიღების ხერხი ზურაბ ძნელაძე, ზაალ დუგლაძე, გია ანთაძე, გოჩა ძნელაძე, დავით დუგლაძე, ბიჭიკო ანთაძე.

Contributor(s): ძნელაძე, ზურაბ გამომგონებელი | დუგლაძე, ზაალ გამომგონებელი | ანთაძე, გია, გამომგონებელი | ძნელაძე, გოჩა გამომგონებელი | დუგლაძე, დავით გამომგონებელი | ანთაძე, ბიჭიკო გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2014 09 10 #17. Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი, 2 დამოკიდებული, ცხრილი: 3.Patent information: 6165, B, 2014-09-10, published, Sakpatenti Other title: = METHOD OF ALCOHOL BRAND SPIRIT PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2014 6165 B : (51) C 12 G 3/12 (IPC, 2006).Subject(s): სასმელები | ალკოჰოლიანი სასმელები | საბრენდე სპირტი | სპირტიOnline resources: პატენტის სრული ტექსტი ნახეთ აქ | გამოგონებაზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ | Search patent description for inventions here Summary: ხერხი ითვალისწინებს ღვინომასალის ექსტრაქციას 33 °C ტემპერატურაზე 96%-იანი ეთილის სპირტით არანაკლებ ორი დღე-ღამის განმავლობაში, სადაც ღვინომასალას და ეთილის სპირტს იღებენ თანაფარდობით 1:1,8, შემდეგ სპირტის მიღებას, გაფილტვრას და დავარგებას.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
C12G3/12 (Browse shelf) P 2014 6165 B Not for loan

ხერხი ითვალისწინებს ღვინომასალის ექსტრაქციას 33 °C ტემპერატურაზე 96%-იანი ეთილის სპირტით არანაკლებ ორი დღე-ღამის განმავლობაში, სადაც ღვინომასალას და ეთილის სპირტს იღებენ თანაფარდობით 1:1,8, შემდეგ სპირტის მიღებას, გაფილტვრას და დავარგებას.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას