Normal view MARC view ISBD view

არყის წარმოების ხერხი სვიატოსლავ ნეჩიტაილო.

Contributor(s): ნეჩიტაილო, სვიატოსლავ (UA) გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2014 09 10 #17. Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 7 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი; 8 დამოკიდებული.Patent information: 6159, B, 2014-09-10, published , Sakpatenti Other title: = METHOD OF VODKA PRODUCTION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2014 6159 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006).Subject(s): სასმელები | ალკოჰოლიანი სასმელები | არაყი | სპირტიOnline resources: პატენტის სრული ტექსტი ნახეთ აქ | გამოგონებაზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ | Search patent description for inventions here Summary: ხერხი ითვალისწინებს ნაზავის მომზადებას რექტიფიცირებული სპირტის ტექნოლოგიურად მომზადებულ საკუპაჟე წყალთან შერევის გზით, მის გასუფთავებას, რეცეპტურით გათვალისწინებული ინგრედიენტების შეტანას, საბოლოო ფილტრაციასა და ჩამოსხმას, ამასთანავე, არყის ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესებისთვის, წარმოების ტექნოლოგიურ ჯაჭვში არყის გემოს შერბილების პროცესს ახორციელებენ შვიდი მარცვლოვანის არომატული სპირტის დამატებით, კერძოდ, ქერის, შვრიის, ფეტვის, ასევე ბრინჯისა და წიწიბურის ბურღულეულის მარცვლების არომატული სპირტის.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
C12G3/06 (Browse shelf) P 2014 6159 B Not for loan

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ნაზავის მომზადებას რექტიფიცირებული სპირტის ტექნოლოგიურად მომზადებულ საკუპაჟე წყალთან შერევის გზით, მის გასუფთავებას, რეცეპტურით გათვალისწინებული ინგრედიენტების შეტანას, საბოლოო ფილტრაციასა და ჩამოსხმას, ამასთანავე, არყის ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესებისთვის, წარმოების ტექნოლოგიურ ჯაჭვში არყის გემოს შერბილების პროცესს ახორციელებენ შვიდი მარცვლოვანის არომატული სპირტის დამატებით, კერძოდ, ქერის, შვრიის, ფეტვის, ასევე ბრინჯისა და წიწიბურის ბურღულეულის მარცვლების არომატული სპირტის.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას