სადესერტო ლიქიორული წითელი ბიო-ღვინო "ნიკალა" თემურ ღვინიანიძე, დავით ღვინიანიძე, მურთაზ სვანიძე, თეონა ღვინიანიძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 12 25 # 24Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი; 2 დამოკიდებულიPatent information: 5993, B, 2013-12-25 , published, SakpatentiOther title:- = DESSERT LIQUEUR RED BIO-WINE "NIKALA" : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2013 5993 B : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
- C12G1/02
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) | P 2013 5993 B | Not for loan | 2014-5069 |
– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ლიქიორული ბიო-ღვინო კომპონენტებს შეიცავს შემდეგი თანაფარდობით, მას.%-ში: 60-75 ღვინომასალა, 20-25 ყურძნის სეპაჟის შესქელებული ვაკუუმტკბილი და 8-12 ღვინოსპირტიანი ექსტრაქტი, ამასთან ყურძნის სეპაჟის შესქელებული ვაკუუმტკბილის სახით, მას.%-ში შეიცავს: 7-10 დირბულას, 43-45 ჯვარისასა და 45-50 ოჯალეშს, ხოლო ღვინოსპირტიანი ექსტრაქტის სახით შეიცავს დაქუცმაცებულ წიპწას, გამომშრალ და დაქუცმაცებულ ასკილს და 70 მოც.%-იან ღვინო-სპირტის ნარევს თანაფარდობით 1:1:1.
There are no comments on this title.