Normal view MARC view ISBD view

სადესერტო ლიქიორული წითელი ბიო-ღვინო "ნიკალა" თემურ ღვინიანიძე, დავით ღვინიანიძე, მურთაზ სვანიძე, თეონა ღვინიანიძე.

Contributor(s): ღვინიანიძე, თემურ გამომგონებელი | ღვინიანიძე, დავით გამომგონებელი | სვანიძე, მურთაზ გამომგონებელი | ღვინიანიძე, თეონა გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 12 25 # 24. Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ; მუხლები:1 დამოუკიდებელი; 2 დამოკიდებული.Patent information: 5993, B, 2013-12-25 , published, SakpatentiOther title: = DESSERT LIQUEUR RED BIO-WINE "NIKALA" : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2013 5993 B : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006).Subject(s): სასმელები | ალკოჰოლიანი სასმელები | ბიო-ღვინო | ლიქიორიOnline resources: Search patent description for inventions here | პატენტის სრული ტექსტი ნახეთ აქ | გამოგონებაზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ Summary: ლიქიორული ბიო-ღვინო კომპონენტებს შეიცავს შემდეგი თანაფარდობით, მას.%-ში: 60-75 ღვინომასალა, 20-25 ყურძნის სეპაჟის შესქელებული ვაკუუმტკბილი და 8-12 ღვინოსპირტიანი ექსტრაქტი, ამასთან ყურძნის სეპაჟის შესქელებული ვაკუუმტკბილის სახით, მას.%-ში შეიცავს: 7-10 დირბულას, 43-45 ჯვარისასა და 45-50 ოჯალეშს, ხოლო ღვინოსპირტიანი ექსტრაქტის სახით შეიცავს დაქუცმაცებულ წიპწას, გამომშრალ და დაქუცმაცებულ ასკილს და 70 მოც.%-იან ღვინო-სპირტის ნარევს თანაფარდობით 1:1:1.
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
C12G1/02 (Browse shelf) P 2013 5993 B Not for loan

– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ლიქიორული ბიო-ღვინო კომპონენტებს შეიცავს შემდეგი თანაფარდობით, მას.%-ში: 60-75 ღვინომასალა, 20-25 ყურძნის სეპაჟის შესქელებული ვაკუუმტკბილი და 8-12 ღვინოსპირტიანი ექსტრაქტი, ამასთან ყურძნის სეპაჟის შესქელებული ვაკუუმტკბილის სახით, მას.%-ში შეიცავს: 7-10 დირბულას, 43-45 ჯვარისასა და 45-50 ოჯალეშს, ხოლო ღვინოსპირტიანი ექსტრაქტის სახით შეიცავს დაქუცმაცებულ წიპწას, გამომშრალ და დაქუცმაცებულ ასკილს და 70 მოც.%-იან ღვინო-სპირტის ნარევს თანაფარდობით 1:1:1.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას