National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

პოლიფენოლებით კონცენტრირებული სუფრის მშრალი წითელი ღვინის დამზადების ხერხი ლევან მუჯირი, ნინო ჩხარტიშვილი, ნანა ებელაშვილი, თამარ ასაშვილი, ნონა ჯორჯიკია, თამაზ კობაიძე, მარინა გულიაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2011 12 26 # 24Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი. ცხრილი: 1Patent information: 5366, B, 2011-12-26, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR MANUFACTURE OF TABLE DRY RED WINE CONCENTRATED BY POLYPHENOLS : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2011 5366 B : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G1/02
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის წითელი ჯიშების "საფერავის", "თავკვერის", "ასურეთელი შავის","შავკაპიტოს" ან "მესხური შავის" კლერტის გაცლას, დაჭყლეტას, მიღებული დურდოს სულფიტაციას, სულფიტირებული დურდოს გაცხელებას, გაგრილებას, ხოლო დურდოს გაგრილების შემდეგ საფერავის დურდოდან გამოწნეხენ მისი მოცულობის 1/3 ტკბილს, თითოეული სხვა ყურძნის წითელი ჯიშის დურდოდან კი დურდოს მოცულობის 1/2 ტკბილს, რის შემდეგაც დარჩენილ თითოეული ყურძნის ჯიშის დურდოს უმატებენ საფუვრის წმინდა კულტურას, აწარმოებენ ალკოჰოლურ დუღილს, ხოლო გამოწნეხვას ახორციელებენ მადუღარი მასის მშრალად დადუღების შემდეგ.
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) P 2011 5366 B Not for loan 2014-5137

– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის წითელი ჯიშების "საფერავის", "თავკვერის", "ასურეთელი შავის","შავკაპიტოს" ან "მესხური შავის" კლერტის გაცლას, დაჭყლეტას, მიღებული დურდოს სულფიტაციას, სულფიტირებული დურდოს გაცხელებას, გაგრილებას, ხოლო დურდოს გაგრილების შემდეგ საფერავის დურდოდან გამოწნეხენ მისი მოცულობის 1/3 ტკბილს, თითოეული სხვა ყურძნის წითელი ჯიშის დურდოდან კი დურდოს მოცულობის 1/2 ტკბილს, რის შემდეგაც დარჩენილ თითოეული ყურძნის ჯიშის დურდოს უმატებენ საფუვრის წმინდა კულტურას, აწარმოებენ ალკოჰოლურ დუღილს, ხოლო გამოწნეხვას ახორციელებენ მადუღარი მასის მშრალად დადუღების შემდეგ.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.