ინგრედიენტების კომპოზიცია არყისათვის ზურაბ (ნუღლია) ბაკაშვილი
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2006 02 10 #3Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 3750, B, 2006-02-10, published, SakpatentiOther title:- = Composition of Ingredients for Vodka : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2006 3750 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
- C12G3/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) | P 2006 3750 B | Not for loan | 2014-5157 |
1.ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი კომპოზიცია კგ/1000 დალ-ზე შეიცავს მცენარეული ნედლეულის სახით 80-100 კომშის მწვანე ფოთლის, 40-60 ნუშის გულის და 7-8 ოხრახუშის სპირტიან ნაყენებს, 120-180 თაფლს, ამასთან , ლ/1000 დალ-ზე 500-1000 ძროხის მოხდილ რძეს, 500-1000 ჭაჭის და/ან ხილის არაყს, წყალ-სპირტის ნაზავს მომზადებულს რექტიფიცირებული ეთილის სპირტის "ლუქსი"-სა და წყლის საფუძველზე - დანარჩენს 42 მოც.% სიმაგრეზე გადაანგარიშებით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.
There are no comments on this title.