ყურძნის წიპწის ექსტრაქტის მიღების ხერხი მარინე ბეჟუაშვილი, თამაზ კობაიძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2010 04 26 # 8Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 4970, B, 2010-04-26, published, SakpatentiOther title:- = METHOD OF RECEPTION OF GRAPE STONES EXTRACT : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2010 44970 B : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
- C12G1/02
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) | P 2010 4970 B | Not for loan | 2014-5179 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
– პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.
ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის წიპწის დაქუცმაცებას, მის ექსტრაქციას ეთილის სპირტით ორ ეტაპად, რომლის პირველ ეტაპზე ექსტრაქცია ხორციელდება 40%-იანი ეთილის სპირტით, ხოლო მეორე ეტაპზე - 80%-იანი ეთილის სპირტით, მიღებული ექსტრაქტების გაერთიანებას, გაფილტვრას, ბუნებრივი სტილბენშემცველი კონცენტრატის დამატებას 5,0 გ/ლ რაოდენობით და კონცენტრირებას ვაკუუმ-ამაორთქლებელზე.
There are no comments on this title.