National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ინგრედიენტთა კომპოზიცია დიაბეტური ხაჭაპურის დასამზადებლად მარია სილაგაძე, მანანა ქარჩავა, ნიკოლოზ ფხაკაძე, შოთა ჯინჯოლია.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 05 27 #10Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 5835, B, 2014-05-27, published, SakpatentiOther title:
  • = COMPOSITION OF INGREDIENTS FOR DIABETIC KHACHAPURI PREPARATION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 2013 5835 B : (51) A 21 D 8/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A21D8/02
Online resources: Summary: კომპოზიცია შეიცავს, მას.%-ში: 10-25 ხორბლის ფქვილს, 10-25 ნედლ წებოგვარას, 1,0 დაწნეხილ საფუარს, 1,0 მარილს, 2,0 შაქარს, 6,0 ცხიმს, 40-55 ყველს, 2-10 ასკილის ფქვილს ან ხილის საკვებ ბოჭკოებს და დანარჩენს - წყალს.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A21D8/02 (Browse shelf(Opens below)) P 2013 5835 B Not for loan 2014-5181

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

კომპოზიცია შეიცავს, მას.%-ში: 10-25 ხორბლის ფქვილს, 10-25 ნედლ წებოგვარას, 1,0 დაწნეხილ საფუარს, 1,0 მარილს, 2,0 შაქარს, 6,0 ცხიმს, 40-55 ყველს, 2-10 ასკილის ფქვილს ან ხილის საკვებ ბოჭკოებს და დანარჩენს - წყალს.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.