National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ინგრედიენტების კომპოზიცია ბალზამისათვის რევაზ მელქაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2009 11 25 #22Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 8 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 4836, B, 2009-11-25, published, SakpatentiOther title:
  • = COMPOSITION OF BALSAM INGREDIENTS : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2009 4836 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/06
Online resources: Summary: კომპოზიცია შეიცავს ალოეს (Aloe arborescens L.), კაკლის (Juglans regia L.) ფოთოლს, მზა მწვანე ჩაის (Thea L.), მუხის (Quercus robur L.) ქერქს, ყვავილის მტვერს, ადაპტოგენურ კომპონენტებს, წითელ ღვინოს, თაფლს, კოლერს, ხილ-კენკრის წვენს, წყალ-სპირტის ნაზავს, ხოლო დამატებით შეიცავს ფეიჰოას (Feijoa selmowiana L.) ფოთოლს, ატმის (Persica vulgaris Mill) ფოთოლს, ძირტკბილას (Glycyrrhiza glabra L.) ფესვებს, ლიმონის (Citrus Limon L.) ნაყოფს, კრაზანას ბალახს (Hypericum perforatum L.), გინკგო ბილობას (Ginkgo biloba L.) ფოთოლს, ეხინაცეას (Echinaceae purpurae L.) ფესვებს, არყის ხის სოკოს (Inonotus obliqus pill) ან ჩაის სოკოს (Combuchus mandshuria) ნაყენს, ადაპტოგენური კომპონენტების სახით - ჟენშენის (Panax ginseng L.), როდოილას (Rhodiola rozea L.) და ელეუტეროკოკის (Eleuterococcus senticosus L.) ფესვების და პანტოკრინის სპირტიან ნაყენებს, ხილ-კენკრის წვენების სახით - მოცვის (Vaccinium myrtillus L.), ალუბლის (Cerasus avium L.) და ასკილის (Rosacinnamomea L.) წვენებს, ინგრედიენტების გარკვეული თანაფარდობით.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) P 2009 4836 B Not for loan 2014-5182

კომპოზიცია შეიცავს ალოეს (Aloe arborescens L.), კაკლის (Juglans regia L.) ფოთოლს, მზა მწვანე ჩაის (Thea L.), მუხის (Quercus robur L.) ქერქს, ყვავილის მტვერს, ადაპტოგენურ კომპონენტებს, წითელ ღვინოს, თაფლს, კოლერს, ხილ-კენკრის წვენს, წყალ-სპირტის ნაზავს, ხოლო დამატებით შეიცავს ფეიჰოას (Feijoa selmowiana L.) ფოთოლს, ატმის (Persica vulgaris Mill) ფოთოლს, ძირტკბილას (Glycyrrhiza glabra L.) ფესვებს, ლიმონის (Citrus Limon L.) ნაყოფს, კრაზანას ბალახს (Hypericum perforatum L.), გინკგო ბილობას (Ginkgo biloba L.) ფოთოლს, ეხინაცეას (Echinaceae purpurae L.) ფესვებს, არყის ხის სოკოს (Inonotus obliqus pill) ან ჩაის სოკოს (Combuchus mandshuria) ნაყენს, ადაპტოგენური კომპონენტების სახით - ჟენშენის (Panax ginseng L.), როდოილას (Rhodiola rozea L.) და ელეუტეროკოკის (Eleuterococcus senticosus L.) ფესვების და პანტოკრინის სპირტიან ნაყენებს, ხილ-კენკრის წვენების სახით - მოცვის (Vaccinium myrtillus L.), ალუბლის (Cerasus avium L.) და ასკილის (Rosacinnamomea L.) წვენებს, ინგრედიენტების გარკვეული თანაფარდობით.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.