Normal view MARC view ISBD view

ბრენდის მიღების ხერხი იასე დადიანი.

Contributor(s): დადიანი, იასე გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2009 08 25 # 16.Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი.Patent information: 4764, B, 2009-08-25, published, SakpatentiOther title: = METHOD FOR BRANDY PRODUCTION : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2009 4764 B : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006).Subject(s): მეღვინეობა | ალკოჰოლიანი სასმელები | სასმელები | კვების მრეწველობა | ბრენდიOnline resources: პატენტის სრული ტექსტი ნახეთ აქ | გამოგონებაზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ | Search patent description for inventions here Summary: ხერხი ითვალისწინებს დავარგებული საბრენდე სპირტის დარბილებას, ფერის მიცემას და კორექტირებას, ამასთან, საბრენდე სპირტის დარბილება ხორციელდება ყურძნის წვენის სპირტიანი ნაყენის თანაფარდობით 1 : (0,2+1), ან ყურძნის წვენის დამატებით, თანაფარდობით 10 : (0,3+2), ხოლო ფერის მიცემა წარმოებს მიღებული მასის მუხის ტკეჩებისაგან მიღებულ ჩხირებზე დაყოვნებით
List(s) this item appears in: ყურძნის წვენის ტექნოლოგია
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
C12G1/02 (Browse shelf) P 2009 4764 B Not for loan

ხერხი ითვალისწინებს დავარგებული საბრენდე სპირტის დარბილებას, ფერის მიცემას და კორექტირებას, ამასთან, საბრენდე სპირტის დარბილება ხორციელდება ყურძნის წვენის სპირტიანი ნაყენის თანაფარდობით 1 : (0,2+1), ან ყურძნის წვენის დამატებით, თანაფარდობით 10 : (0,3+2), ხოლო ფერის მიცემა წარმოებს მიღებული მასის მუხის ტკეჩებისაგან მიღებულ ჩხირებზე დაყოვნებით

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას