National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

სუფრის მშრალი ბუნებრივად ვარდისფერი ღვინის წარმოების ხერხი გიორგი ჯიღაური, მარინე ბეჟუაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2008 11 10 # 21Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 6 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 4532, B, 2008-11-10, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR PRODUCTION OF DRY TABLE NATURAL ROSE WINE : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2008 4532 B : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G1/02
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს "ასურეთული შავის" ჯიშის ყურძნის კლერტის გაცლას, დაჭყლეტას, დურდოდან თვითნადენი ფრაქციის მიღებას, დურდოს გამოწნეხას პირველი ნაწნეხი ფრაქციის მიღებით, მათ შერევას, ალკოჰოლურ დუღილს, ლექიდან მოხსნას, ღვინომასალის სულფიტაციას, ტექნოლოგიურ დამუშავებას, გაფილტვრას და ბოთლებში ჩამოსხმას, ამასთან, დაჭყლეტის შემდეგ დურდოს აყოვნებენ +3 +4°C ტემპერატურაზე 12-30 სთ-ის განმავლობაში ნაწილობრივი სპონტანური ალკოჰოლური დუღილით, ხოლო თვითნადენი და პირველი ნაწნეხი ფრაქციების შერევის შემდეგ ნარევის დადუღება ხორციელდება სპონტანურად, ინტენსიური დუღილით 16-19°C ტემპერატურაზე მშრალი ღვინომასალის მიღებამდე
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) P 2008 4532 B Not for loan 2014-5186

ხერხი ითვალისწინებს "ასურეთული შავის" ჯიშის ყურძნის კლერტის გაცლას, დაჭყლეტას, დურდოდან თვითნადენი ფრაქციის მიღებას, დურდოს გამოწნეხას პირველი ნაწნეხი ფრაქციის მიღებით, მათ შერევას, ალკოჰოლურ დუღილს, ლექიდან მოხსნას, ღვინომასალის სულფიტაციას, ტექნოლოგიურ დამუშავებას, გაფილტვრას და ბოთლებში ჩამოსხმას, ამასთან, დაჭყლეტის შემდეგ დურდოს აყოვნებენ +3 +4°C ტემპერატურაზე 12-30 სთ-ის განმავლობაში ნაწილობრივი სპონტანური ალკოჰოლური დუღილით, ხოლო თვითნადენი და პირველი ნაწნეხი ფრაქციების შერევის შემდეგ ნარევის დადუღება ხორციელდება სპონტანურად, ინტენსიური დუღილით 16-19°C ტემპერატურაზე მშრალი ღვინომასალის მიღებამდე

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.