Normal view MARC view ISBD view

ალკოჰოლიანი სასმელი ზაურ ნადირაძე, რევაზ მელქაძე, სოლომონ კოსტავა, რუსუდან ჯურხაძე.

Contributor(s): ნადირაძე, ზაურ გამომგონებელი | მელქაძე, რევაზ გამომგონებელი | კოსტავა, სოლომონ გამომგონებელი | ჯურხაძე, რუსუდან გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): ?Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი. ცხრილი : 2.Patent information: 4069, B, 2007-03-26, published, SakpatentiOther title: = ALCOHOLIC DRINK : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2007 4069 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006).Subject(s): კვების მრეწველობა | სასმელები | ალკოჰოლიანი სასმელებიOnline resources: გამოგონებაზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ | Search patent description for inventions here Summary: სასმელი შეიცავს ჩაის (Tea sinensis), ასკილს (Rosa canina) , ფარსმანდუკს (Achillea millefolium), აბზინდას (Artemisia absinthium) , ყვავილის მტვერს ან ჭეოს, გინკგო ბილობას (Gingko biloba), კაკაოს ფხვნილს, სამკურნალო ანგელოზას (Angelica archangelica), კულმუხოს (Inula helenium), კოთხუჯს (Acorus calamus), თაფლს, კოლერს, წითელ ღვინოს და წყალ-სპირტის ნაზავს, ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით, კგ/1000 დალ-ზე: ჩაი 18 - 20 ასკილი 9 - 11 ფარსმანდუკი 2,5 - 3,5 აბზინდა 0,5 - 1,5 ყვავილის მტვერი ან ჭეო 0,5 -1,5 გინკგო ბილობას ფოთლები 9 - 15 კაკაოს ფხვნილი 6 - 10 სამკურნალო ანგელოზას ფესვები 1,5 - 2,5 კულმუხოს ფესვები 1,5 - 2,5 კოთხუჯის ფესვები 1,5 - 2,5 თაფლი 480 - 520 კოლერი 390 - 430 წითელი ღვინო ლ/1000 დალ-ზე 350 - 450 წყალ-სპირტის ნაზავი დანარჩენი
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
C12G3/06 (Browse shelf) P 2007 4069 B Not for loan

სასმელი შეიცავს ჩაის (Tea sinensis), ასკილს (Rosa canina) , ფარსმანდუკს (Achillea millefolium), აბზინდას (Artemisia absinthium) , ყვავილის მტვერს ან ჭეოს, გინკგო ბილობას (Gingko biloba), კაკაოს ფხვნილს, სამკურნალო ანგელოზას (Angelica archangelica), კულმუხოს (Inula helenium), კოთხუჯს (Acorus calamus), თაფლს, კოლერს, წითელ ღვინოს და წყალ-სპირტის ნაზავს, ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით, კგ/1000 დალ-ზე: ჩაი 18 - 20 ასკილი 9 - 11 ფარსმანდუკი 2,5 - 3,5 აბზინდა 0,5 - 1,5 ყვავილის მტვერი ან ჭეო 0,5 -1,5 გინკგო ბილობას ფოთლები 9 - 15 კაკაოს ფხვნილი 6 - 10 სამკურნალო ანგელოზას ფესვები 1,5 - 2,5 კულმუხოს ფესვები 1,5 - 2,5 კოთხუჯის ფესვები 1,5 - 2,5 თაფლი 480 - 520 კოლერი 390 - 430 წითელი ღვინო ლ/1000 დალ-ზე 350 - 450 წყალ-სპირტის ნაზავი დანარჩენი

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2017

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას