National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ყურძნის ღვინის საფუძველზე დამზადებული სასმელის მიღების ხერხი გელა დანელია.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2005 05 10 # 9Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 3529, B, 2005-05-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Drink Prepared on the Base of Grape Wine : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2005 3529 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/06
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ღვინომასალაში თაფლის და ფუტკრის ფიჭის შეტანას 30-1200 გ/დალ რაოდენობით, დუღილის პროცესში ან მისი დასრულების შემდეგ ერთად ან ცალ-ცალკე. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, მეღვინოება.
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) P 2005 3529 B Not for loan 2014-5233

1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ღვინომასალაში თაფლის და ფუტკრის ფიჭის შეტანას 30-1200 გ/დალ რაოდენობით, დუღილის პროცესში ან მისი დასრულების შემდეგ ერთად ან ცალ-ცალკე. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, მეღვინოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.