ყურძნის ღვინის საფუძველზე დამზადებული სასმელის მიღების ხერხი გელა დანელია.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2005 05 10 # 9Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 3529, B, 2005-05-10, published, SakpatentiOther title:- = Method for Production of Drink Prepared on the Base of Grape Wine : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2005 3529 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
- C12G3/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) | P 2005 3529 B | Not for loan | 2014-5233 |
1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ღვინომასალაში თაფლის და ფუტკრის ფიჭის შეტანას 30-1200 გ/დალ რაოდენობით, დუღილის პროცესში ან მისი დასრულების შემდეგ ერთად ან ცალ-ცალკე. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, მეღვინოება.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.