National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ტარხუნის ალკოჰოლიანი სასმელის მიღების ხერხი გურამ ფერაძე, ჯემალ მესხი, ბონდო კალანდაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 11 25 # 22Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი -3 გვPatent information: 3389, B, 2004-07-12, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Estragon Alcoholic Drink : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2004 3389 B : (51) C 12 G 3/08 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/08
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს წყლის მომზადებას მისი ნახშირის შემცველ მუყაოს ფურცლოვან ფილტრებში გატარებით, მის შერევას უმაღლესი გაწმენდის რექტიფიცირებულ ეთილის სპირტთან, წყალ-სპირტის ნაზავის მიღებას, მის კუპაჟირებას 65,8%-იან შაქრის სიროფთან,კუპაჟის წინასწარ ფილტრაციას, არომატული სპირტის მიღებას ტარხუნის ნაყენიდან, მაგალითად, ტარხუნის მწარე ნაყენიდან, კუპაჟში არომატული სპირტის შერევას, კორექტირებას, საბოლოო ფილტრაციას მემბრანულ მიკროფილტრებზე, დაყოვნე- ბას და ჩამოსხმას. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/08 (Browse shelf(Opens below)) P 2004 3389 B Not for loan 2014-5234

1. ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს წყლის მომზადებას მისი ნახშირის შემცველ მუყაოს ფურცლოვან ფილტრებში გატარებით, მის შერევას უმაღლესი გაწმენდის რექტიფიცირებულ ეთილის სპირტთან, წყალ-სპირტის ნაზავის მიღებას, მის კუპაჟირებას 65,8%-იან შაქრის სიროფთან,კუპაჟის წინასწარ ფილტრაციას, არომატული სპირტის მიღებას ტარხუნის ნაყენიდან, მაგალითად, ტარხუნის მწარე ნაყენიდან, კუპაჟში არომატული სპირტის შერევას, კორექტირებას, საბოლოო ფილტრაციას მემბრანულ მიკროფილტრებზე, დაყოვნე- ბას და ჩამოსხმას. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.