ინგრედიენტების კომპოზიცია მაგარი ალკოჰოლიანი სასმელისათვის ზურაბ ბაღდავაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 11 25 # 22Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი -4 გვPatent information: 3388, B, 2004-07-12, published, SakpatentiOther title:- = Composition of Ingredients for Strong Alcoholic Drink : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2004 3388 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
- C12G3/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) | P 2004 3388 B | Not for loan | 2014-5240 |
1. ტექნიკური შედეგი სასმელის თვითღირებულების შემცირება, ორგანილეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობე- სება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი კომპოზიცია მას.% შეიცავს 15-20 ხორბლის ორცხობილას, მუსკატის კაკლის და ხილის არომატულ სპირტებს ან 0,4-0,8 ხორბლის ორცხობილას, მუსკატის კაკლის და ხილის არომატიზატორებს, 15-30 თეთრი ხავსის, ანწლის და/ან შავი თუთის სპირტიან ნაყენს, საკვები საღებავის სახით შეიცავს 0,001-0,003 კოლერს და/ან ინდიგოკარმინს და დანარჩენს-წყალ-სპირტის ნაზავს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.
There are no comments on this title.