National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ინგრედიენტების კომპოზიცია მაგარი ალკოჰოლიანი სასმელისათვის ზურაბ ბაღდავაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 11 25 # 22Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი -4 გვPatent information: 3388, B, 2004-07-12, published, SakpatentiOther title:
  • = Composition of Ingredients for Strong Alcoholic Drink : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2004 3388 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/06
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი სასმელის თვითღირებულების შემცირება, ორგანილეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობე- სება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი კომპოზიცია მას.% შეიცავს 15-20 ხორბლის ორცხობილას, მუსკატის კაკლის და ხილის არომატულ სპირტებს ან 0,4-0,8 ხორბლის ორცხობილას, მუსკატის კაკლის და ხილის არომატიზატორებს, 15-30 თეთრი ხავსის, ანწლის და/ან შავი თუთის სპირტიან ნაყენს, საკვები საღებავის სახით შეიცავს 0,001-0,003 კოლერს და/ან ინდიგოკარმინს და დანარჩენს-წყალ-სპირტის ნაზავს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) P 2004 3388 B Not for loan 2014-5240

1. ტექნიკური შედეგი სასმელის თვითღირებულების შემცირება, ორგანილეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობე- სება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი კომპოზიცია მას.% შეიცავს 15-20 ხორბლის ორცხობილას, მუსკატის კაკლის და ხილის არომატულ სპირტებს ან 0,4-0,8 ხორბლის ორცხობილას, მუსკატის კაკლის და ხილის არომატიზატორებს, 15-30 თეთრი ხავსის, ანწლის და/ან შავი თუთის სპირტიან ნაყენს, საკვები საღებავის სახით შეიცავს 0,001-0,003 კოლერს და/ან ინდიგოკარმინს და დანარჩენს-წყალ-სპირტის ნაზავს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.