თაფლის ალკოჰოლიანი სასმელის მიღების ხერხი ნიკა ხოსიტაშვილი, მარიამ ხოსიტაშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 12 27 # 24Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 3411 , B, 2004-06-10, published, SakpatentiOther title:- = Method for Production of Honey Alcoholic Drink : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2004 3411 B : (51 ) C 12 G 3/00 (IPC, 2006)
- C12G3/00
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/00 (Browse shelf(Opens below)) | P 2004 3411 B | Not for loan | 2014-5246 |
1. ტექნიკური შედეგი მიღებული სასმელის ხარისხისა და ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს თაფლის წყალხსნარის მომზადებას, მის ალკოჰოლურ დუღილს, მის ორმაგად გამოხდას თავნახადი, შუანახადი და ბოლონახადი ფრაქციების მიღებით, კორექტირებას, ფილტრაციას და ჩამოსხმას, ამასთან, თავნახადი, შუანახადი და ბოლო- ნახადი ფრაქციები მიიღება ცალკ-ცალკე მათი შემდგომი კუპაჟირებით, რის შემდეგაც წარმოებს კორექტირება 35-40 მოც.% სიმაგრის სასმელის მიღებამდე. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.
There are no comments on this title.