National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ინგრედიენტების კომპოზიცია ლიქიორისათვის ზურაბ ბაღდავაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 06 25 # 12Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; ცხრილი: 1Patent information: 3270, B, 2004-02-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Composition of Ingredients for Liqueur : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2004 3270 B : (51) C 12 G 3/04 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/04
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი კომპოზიციაში შემავალი ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გაზრდა, ორგანოლეპტი- კური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი კომპოზიცია კგ/1000 დალ-ზე შეიცავს: 1500-8500 აღდგენილ, პასტერიზებულ ან შესქე- ლებულ რძეს, 3500-5500 შაქარს, 1-3 არომატიზატორს, 0,1-0,5 საკვებ საღებავს და წყალ-სპირტის ნაზავს - დანარჩენს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.

1. ტექნიკური შედეგი კომპოზიციაში შემავალი ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გაზრდა, ორგანოლეპტი- კური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი კომპოზიცია კგ/1000 დალ-ზე შეიცავს: 1500-8500 აღდგენილ, პასტერიზებულ ან შესქე- ლებულ რძეს, 3500-5500 შაქარს, 1-3 არომატიზატორს, 0,1-0,5 საკვებ საღებავს და წყალ-სპირტის ნაზავს - დანარჩენს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.