ინგრედიენტების კომპოზიცია ლიქიორისათვის ზურაბ ბაღდავაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 06 25 # 12Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; ცხრილი: 1Patent information: 3270, B, 2004-02-10, published, SakpatentiOther title:- = Composition of Ingredients for Liqueur : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2004 3270 B : (51) C 12 G 3/04 (IPC, 2006)
- C12G3/04
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/04 (Browse shelf(Opens below)) | P 2004 3270 B | Not for loan | 2014-5261 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
1. ტექნიკური შედეგი კომპოზიციაში შემავალი ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გაზრდა, ორგანოლეპტი- კური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი კომპოზიცია კგ/1000 დალ-ზე შეიცავს: 1500-8500 აღდგენილ, პასტერიზებულ ან შესქე- ლებულ რძეს, 3500-5500 შაქარს, 1-3 არომატიზატორს, 0,1-0,5 საკვებ საღებავს და წყალ-სპირტის ნაზავს - დანარჩენს. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.