National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ნატურალური არომატიზატორის მიღების ხერხი ელიზა დურმიშიძე, სერგო კალანდაძე, ზურაბ კოსტავა, ირაკლი თოფაძე, თემურ სახელაშვილი, ვაჟა ორკოდაშვილი, ლევან ჩიკვაიძე, ნიკოლოზ ბახტაძე, გიორგი თოფაძე, ზურაბ ძნელაძე, მზევინარ ტატულაშვილი, ნიკო მაზმიშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2003 11 25 #22Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 9 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელი; 1 დამოკიდებული. ცხრილი: 6Patent information: 3120, B, 2003-06-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Natural Aromatizer : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2003 3120 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/06;
  • A23L01/22
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი მიღებული პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენ- ტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს მცენარეული ნედლეულის მომზადებას, მის ექსტრაციას 96%-იანი რექტიფიცირებული ეთილის სპირტისა და 65%-იანი საექსტრაქციო ნედლეულის სპირტხსნარის ნარევით 8 დღის განმავლობაში, თანაფარდობით 3:1, მიღებული სპირტია- ნი ნაყენის I და დაწნეხის შედეგად მიღებული II ფრაქციის კუპაჟირებას, თანაფარ- დობით 4:1-თან, კუპაჟის დაყოვნებას ჰერმეტულ ტარაში 5 დღის განმავლობაში, გამოხდას, გაფილტვრას და შეფუთვას. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, მცენარეული ნედლეულიდან ნატურალური არომატიზატორების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) P 2003 3120 B Not for loan 2014-5286

1. ტექნიკური შედეგი მიღებული პროდუქტის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენ- ტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს მცენარეული ნედლეულის მომზადებას, მის ექსტრაციას 96%-იანი რექტიფიცირებული ეთილის სპირტისა და 65%-იანი საექსტრაქციო ნედლეულის სპირტხსნარის ნარევით 8 დღის განმავლობაში, თანაფარდობით 3:1, მიღებული სპირტია- ნი ნაყენის I და დაწნეხის შედეგად მიღებული II ფრაქციის კუპაჟირებას, თანაფარ- დობით 4:1-თან, კუპაჟის დაყოვნებას ჰერმეტულ ტარაში 5 დღის განმავლობაში, გამოხდას, გაფილტვრას და შეფუთვას. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, მცენარეული ნედლეულიდან ნატურალური არომატიზატორების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.