კახური ტიპის სუფრის თეთრი ღვინომასალების წარმოების ხერხი პეტრე მესხიძე, თამაზ დუგაშვილი, სოსო ტორიაშვილი, მერაბ ჯაფარიძე, თამაზ კანდელაკი, ზურაბ სტურუა, ნიკოლოზ მეხუზლა.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 06 10 # 11Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 2127, B, 2000-06-10, published, SakpatentiOther title:- = METHOD FOR PRODUCTION OF WHITE TABLE WINE MATERIALS OF CAHETIAN TYPE : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2000 2127 B : (51) C 12 G 3/02 (IPC, 2006)
- C12G1/02
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) | P 2000 2127 B | Not for loan | 2014-5305 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
1. ტექნიკური შედეგი ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება და მზა პროდუქტის თვითღირებულების შემცირება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს ყურძნის დაჭყლეტას, თვითნადენი ტკბილის გამოცალკევებას ჭაჭისაგან, ჭაჭის გაცხელებას 35-40 C ტემპერატურამდე, მორევას 15-20 წუთის განმავლობაში, ჭაჭაში ნაწნეხი ფრაქციის შეტანას თანაფარდობით 3:2-დან 3:5-მდე, დუღილს, გამოწნეხვას, ღვინომასლის დადუღებას, დაწმენდას და დეკანტაციას. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, მეღვინეობა.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.