National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ვისკის "პრეზიდენტი"დამზადების ხერხი გია ჩეკურიშვილი, მარინა ბეჟუაშვილი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2000 04 10 # 7Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 2036, B, 2000-01-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production Whiskey “President” : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 2000 2036 B : (51) C 12 G 3/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ვისკის მიღების ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება და მიღებული პროდუქ- ტის თვითღირებულების შემცირება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს სიმინდის სპირტის მიღებას,მის განზავებას დარბილებული წყლით 43,2 მოც.%-მდე, დავარგებას 96%-იანი რექტიფიცირებული სპირტით მიღებული დამწვარი მუხის ექსტრაქტით, დაყოვნებას ორი თვის განმავლობაში, მიღებული ექსტრატის, რექტიფიცირებული სპირტის, დარბილებული წყლის, შაქრის სიროფისა და კოლერის კუპაჟირებას, კუპაჟის დასვენებას ერთი თვის განმავლობაში და გაფილტვრას, ამას- თან კუპაჟირების წინ სიმინდის სპირტში შეიტანება მუხის მერქნისაგან დამზადებული არომატიზატორი. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ვისკის წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.

1. ტექნიკური შედეგი ვისკის მიღების ტექნოლოგიური პროცესის გამარტივება და მიღებული პროდუქ- ტის თვითღირებულების შემცირება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს სიმინდის სპირტის მიღებას,მის განზავებას დარბილებული წყლით 43,2 მოც.%-მდე, დავარგებას 96%-იანი რექტიფიცირებული სპირტით მიღებული დამწვარი მუხის ექსტრაქტით, დაყოვნებას ორი თვის განმავლობაში, მიღებული ექსტრატის, რექტიფიცირებული სპირტის, დარბილებული წყლის, შაქრის სიროფისა და კოლერის კუპაჟირებას, კუპაჟის დასვენებას ერთი თვის განმავლობაში და გაფილტვრას, ამას- თან კუპაჟირების წინ სიმინდის სპირტში შეიტანება მუხის მერქნისაგან დამზადებული არომატიზატორი. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ვისკის წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.