არაყის "კრისტალი" წარმოების ხერხი ნათელა ბასილაძე, გურამ ფერაძე, რამაზ მესხი, ჯემალ მესხი, ვლადიმერ ნინოშვილი.
Contributor(s): ბასილაძე, ნათელა გამომგონებელი
| ფერაძე, გურამ გამომგონებელი
| მესხი, ჯემალ, გამომგონებელი
| მესხი, რამაზ გამომგონებელი
| ნინოშვილი, ვლადიმერ, გამომგონებელი
| საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
.
Material type: 
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/06 (Browse shelf) | P 1999 1751 B | Not for loan |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 Shelves , Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser
1.ტექნიკური შედეგი. ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი. არაყის წარმოების ხერხი ითვალისწინებს დარბილებული წყლის დამუშავებას უკუოსმოსით, სპირტის გაზავებას დარბილებული წყლით 93-95 მოც%-მდე, ნა- ზავის გაწმენდას გააქტიურებული ნახშირით და მოლეკულური სორბციის მეთოდით, წყალ-სპირტის 40 მოც%-იანი ნაზავის მიღებას და მიღებულ ნაზავში ორცხო- ბილას არომატული სპირტის დამატებას, რომლის შემცველობა საერთო მოცულობის 2-3%-ს შეადგენს, რის შემდეგაც წარმოებს ნაზავის გაწმენდა გააქტიურებული ნახშირით, მიკროფილტრაცია და ჩამოსხმა. 3.გამოყენების სფერო. კვების მრეწველობა, ლიქიორ-არაყის წარმოება
There are no comments for this item.