National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

თაფლის მაგარი სასმელის “მცხეთა” წარმოების ხერხი ზურაბ სტურუა, ნიკოლოზ მეხუზლა, მერაბ ჯაფარიძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1995-12-25Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 1 გვPatent information: 236(4869279) , B, 1995-12-25, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Pro(liic(K«ii of Strong Honey Drink "Mtskhetu" : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 1995 236(4869279) B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/06
Online resources: Summary: ამოგონება განეკუთვნება ლიქიორ-არყის მრეწველობას. გამოგონების ტექნიკური შედეგია მზა პროდუქტის ხარისხის გაუმჯობესება. ხერხი ითვალისწინებს კუპაჟის მომზადებას თაფლის და სპირტწყალის ნარევისაგან, ამასთან კუპაჟში შეიტანება 18-20%-მდე თაფლის გადაუმუშავებელი ნედლი სპირტი, რომელიც მიიღება 18-20% შაქრიანობის მქონე დადუღებული თაფლის წყალხსნარის სპირტიანობის ნულოვან მაჩვენებლამდე გამოხდით.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) P 1995 236(4869279) B Not for loan 2014-5455

ამოგონება განეკუთვნება ლიქიორ-არყის მრეწველობას. გამოგონების ტექნიკური შედეგია მზა პროდუქტის ხარისხის გაუმჯობესება. ხერხი ითვალისწინებს კუპაჟის მომზადებას თაფლის და სპირტწყალის ნარევისაგან, ამასთან კუპაჟში შეიტანება 18-20%-მდე თაფლის გადაუმუშავებელი ნედლი სპირტი, რომელიც მიიღება 18-20% შაქრიანობის მქონე დადუღებული თაფლის წყალხსნარის სპირტიანობის ნულოვან მაჩვენებლამდე გამოხდით.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.