ღვინის ნატურალობის დადგენის ხერხი ლევან მუჯირი, მარინა გულიაშვილი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 29.01.97 #1Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 574 , B, 1997-01-29, published, SakpatentiOther title:- = Method for Ascertaining of the Naturalness of the Wine : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE P 1998 574 B : (51) C 12 G1/06 (IPC, 2006)
- C12G1/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G1/06 (Browse shelf(Opens below)) | P 1998 574 B | Not for loan | 2014-5484 |
გამოგონება განეკუთვნება მეღვინეობას, კერძოდ ევროპული და კახური ღვინოების ნატურალობის დადგენის ხერხებს. გამოგონების ტექნიკური შედეგია ნაკლები ცდომილება ღვინის ნატურალობის განსაზღვრისას. ხერხი ითვალისწინებს ქიმიური ნივთიერების რაოდენობის განსაზღვრას და რაოდენობის მიხედვით ნატურალობის დადგენას, რაც ხდება ოქსიფენილეთილის სპირტის (ტიროზოლის) რაოდენობის განსაზღვრით. ამასთან, მისი რაოდენობა ნატურალურ ღვინოში უნდა შეადგენდეს არა ნაკლებ 2 მგ/ლ.
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.