ბალზამის "მარინა"ინგრედიენტთა კომპოზიცია ზურაბ კაკაბაძე.
Contributor(s): კაკაბაძე, ზურაბ, გამომგონებელი
| საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
.
Material type: 
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/06 (Browse shelf) | U 1999 409 Y | Not for loan |
1.ტექნიკური შედეგი ბალზამის მატონიზირებელი მოქმედების ამაღლება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ბალზამი შეიცავს ასკილის, ბაღის პიტნის, აბზინდას, შავბალახას, კრაზანას, ქინძის თესლს, ცაცხვის ყვავილს, ვირისტერფას, ასფურცელას ფოთლებსა და ყვავილს, ფარსმანდუკს, თაფლს, დინდგელს, კოლერს, ლიმონმჟავას და სპირტწყალხსნარს, დამატებით შეიცავს მატიტელას, თირკმლის ჩაის, სიმინდის ულვაშს, ნეგოს, ქრისტესისხლას, მრავალძარღვას, კატაბალახას ძირებს, კუნელს, კაკლის ყლორტებსა და უღელს, ფითრს, ოხრახუშს, კამის თესლს, ანწლის ძირებს, კულმუხოს, წიწაკას, პილპილს, თუთიის ფოთლებს, კომშის ფოთლებს, დაფნას, ევკალიპტის ფოთლებს, ტარხუნას, მინერალურ წყლებს, "ბორჯომს","საირმეს", "არზნის", "ცხელწყაროს", ვაშლის ძმარს და შაქრის სიროფს გარკვეული თანაფარდობით. 3. გამოყენების სფერო ლიქიორ-არყის წარმოება.
There are no comments for this item.