National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

მწარე ნაყენი "ლომისა" თორნიკე ლაღიძე, ანა ჩახაია, შოთა ლომიძე, არსენ ლოლუა.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1998 07 30 # 9Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 377, Y, 1998-07-30, published, SakpatentiOther title:
  • = Bitter Tincture “Lomisa” : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1998 377 Y : (51) C12 G 3/06, (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/06;
  • A23L2/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესება, ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი მწარე ნაყენი "ლომისა" შეიცავს სპირტიან ნაყენს, წყალს და სპირტს, ამასთან, სპირტის სახით შეიცავს სპირტიანი ნაყენებისა და წვენების წარმოების ნარჩენებისაგან მიღებულ არომატულ არაყს ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით, ლ/1000 დალ მზა პროდუქტზე. სპირტიანი ნაყენი 950-1050 არომატული არაყი, მიღებული სპირტიანი ნაყენების და წვენების წარმოების ნარჩე- ნებისაგან უწყლო სპირტზე გადაანგარიშებით 3350-3450 წყალი დანარჩენი 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველო, კერძოდ, ალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.

1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესება, ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი მწარე ნაყენი "ლომისა" შეიცავს სპირტიან ნაყენს, წყალს და სპირტს, ამასთან, სპირტის სახით შეიცავს სპირტიანი ნაყენებისა და წვენების წარმოების ნარჩენებისაგან მიღებულ არომატულ არაყს ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით, ლ/1000 დალ მზა პროდუქტზე. სპირტიანი ნაყენი 950-1050 არომატული არაყი, მიღებული სპირტიანი ნაყენების და წვენების წარმოების ნარჩე- ნებისაგან უწყლო სპირტზე გადაანგარიშებით 3350-3450 წყალი დანარჩენი 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველო, კერძოდ, ალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.