ბიოლოგიურად აქტიური კვებითი დანამატის - "Georgian Vitae rimas XXI " წარმოების ხერხი მარინე ბეჟუაშვილი, ლალი ელანიძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2013 08 26 # 16Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 5 გვ. ; მუხლები: 1 დამოუკიდებელიPatent information: 1775, Y, 2013-08-26, published, SakpatentiOther title:- = METHOD OF BIOLOGICALLY ACTIVE ADDITIVES “GEORGIAN VITAE RIMAS XXI” PREPARATION : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2013 1775 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
- C12G1/02
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) | U 2013 1775 Y | Not for loan | 2014-5499 |
ხერხი ითვალისწინებს წონით ნაწილებში კახეთში გავრცელებული საფერავის ჯიშის ყურძნის წვენისგან დამზადებულ 400-500 ვაკუუმ-ტკბილის განზავებას 500-550 დარბილებული ან სასმელი წყლით, ისე, რომ ნაზავში შაქარშემცველობა შეადგენდეს არანაკლებ 32-33%-ს და ტიტრული მჟავიანობა არანაკლებ 6გ/ლ, მიღებულ ნაზავში 3-7 სტილბენოიდების შემცველი ფენოლური კონცენტრატის და 25-35 მცენარეული ნატურალური არომატიზატორის დამატებას, მიღებული მასის მორევას, დაყოვნებას 3 დღე-ღამის განმავლობაში 10-12°C ტემპერატურაზე, ჩამოსხმას, გახსნიდან 1 თვის განმავლობაში შენახვას 5-10°C ტემპერატურაზე.
There are no comments on this title.