Normal view MARC view ISBD view

სადესერტო ლიქიორი "ინტიმი" რევაზ მელქაძე.

Contributor(s): მელქაძე, რევაზ გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1999 01 29 # 1.Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ.Patent information: 1602, B, 1999-01-29, published, SakpatentiOther title: = Dessert Liqueur “Intim” : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE 1602 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006).Subject(s): ალკოჰოლიანი სასმელები | სასმელები | კვების მრეწველობა | ლიქიორი | პუნში | ინტიმიOnline resources: პატენტის სრული ტექსტი ნახეთ აქ | გამოგონებაზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ | Search patent description for inventions here Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი სადესერტო ლიქიორი შეიცავს მცენარეულ ნედლეულს, ლიმონმჟავას, მიხაკს, დარიჩინს, შაქარს და წყალ-სპირტის ნაზავს, ამასთან, მცენარეული ნედლეულის სახით შეიცავს წყავის ნაყოფს და ყვავილებს და ფიქსირებული ჩაის ფოთოლს ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით კგ/1000 დალ-ზე: მიხაკი 0,4-0,6, დარიჩინი 0,8-1,0, წყავის ნაყოფი 50-70, წყავის ყვავილები 0,2-0,4, ჩაის ფიქსირებული ფოთოლი 8-10, ლიმონმჟავა 4-6, შაქარი 2500-3500, წყალ-სპირტის ნაზავი დანარჩენი. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ ლიქიორ-არყის წარმოება. 1 დამოუკ. და 11 დამოკ. მ.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
C12G3/06 (Browse shelf) P 1999 1602 B Not for loan

1. ტექნიკური შედეგი ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი სადესერტო ლიქიორი შეიცავს მცენარეულ ნედლეულს, ლიმონმჟავას, მიხაკს, დარიჩინს, შაქარს და წყალ-სპირტის ნაზავს, ამასთან, მცენარეული ნედლეულის სახით შეიცავს წყავის ნაყოფს და ყვავილებს და ფიქსირებული ჩაის ფოთოლს ინგრედიენტების შემდეგი თანაფარდობით კგ/1000 დალ-ზე: მიხაკი 0,4-0,6, დარიჩინი 0,8-1,0, წყავის ნაყოფი 50-70, წყავის ყვავილები 0,2-0,4, ჩაის ფიქსირებული ფოთოლი 8-10, ლიმონმჟავა 4-6, შაქარი 2500-3500, წყალ-სპირტის ნაზავი დანარჩენი. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ ლიქიორ-არყის წარმოება. 1 დამოუკ. და 11 დამოკ. მ.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას