National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ალკოჰოლიანი სასმელის წარმოების ხერხი დავით ზოდელავა.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 06 10 #11Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1105 , Y, 2004-06-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Alcoholic Drink : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2004 1105 Y : (51) C 12 G 3/08 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/08
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი სასმელის იდენტიფიკაციის უზრუნველყოფა და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს წყალ-სპირტის ნაზავის მომზადებას, ფილტრაციას და სასმელის ტარაში ჩამოსხმას, ამასთან, სასმელის ტარაში ჩამოსხმის წინ ხორციელდება ყურძნის მარცვლების ექსტრაქცია სპირტით, ყურძნის მარცვლების გამოცალკევება ექსტრაქტიდან და ყურძნის მარცვლების მოთავსება ტარაში საგემოვნო დანამატის სახით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/08 (Browse shelf(Opens below)) U 2004 1105 Y Not for loan 2014-5526

1. ტექნიკური შედეგი სასმელის იდენტიფიკაციის უზრუნველყოფა და ასორტიმენტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს წყალ-სპირტის ნაზავის მომზადებას, ფილტრაციას და სასმელის ტარაში ჩამოსხმას, ამასთან, სასმელის ტარაში ჩამოსხმის წინ ხორციელდება ყურძნის მარცვლების ექსტრაქცია სპირტით, ყურძნის მარცვლების გამოცალკევება ექსტრაქტიდან და ყურძნის მარცვლების მოთავსება ტარაში საგემოვნო დანამატის სახით. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, ლიქიორ-არყის წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.