უალკოჰოლო ღვინის სასმელის წარმოების ხერხი დავით ზოდელავა.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 12 10 #23Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; ცხრილი: 2Patent information: 1150 , Y, 2004-12-10, published, SakpatentiOther title:- = Method for Production of Non-Alcoholic Wine Drink : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2004 1150 Y : (51) C 12 G 3/08 (IPC, 2006)
- C12G3/08
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/08 (Browse shelf(Opens below)) | U 2004 1150 Y | Not for loan | 2014-5529 |
(57) 1. ტექნიკური შედეგი სასმელის მიღების ტექნილოგიური პროცესის ხანგრძლივობის შემცირება და ასორტიმენ- ტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს სუფრის წითელი ღვინის დეალკოჰოლიზებას თერმული დამუშავების გზით, ფილტრაციას და ტარაში ჩამოსხმას, ამასთან ღვინის თერმული დამუშავება წარ- მოებს 70-80 C ტემპერატურაზე გაცხელებით სპირტის არაუმეტეს 1,2 მოც% შემცველო- ბამდე, ხოლო სასმელის ტარაში ჩამოსხმის წინ კონსერვანტის სახით მას ემატება სორ- ბატ კალიუმი 200 მგ. რაოდენობით ერთ ლიტრ სასმელში. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო და მცირეალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.
There are no comments on this title.