National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

უალკოჰოლო ღვინის სასმელის წარმოების ხერხი დავით ზოდელავა.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 12 10 #23Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; ცხრილი: 2Patent information: 1150 , Y, 2004-12-10, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Non-Alcoholic Wine Drink : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2004 1150 Y : (51) C 12 G 3/08 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/08
Online resources: Summary: (57) 1. ტექნიკური შედეგი სასმელის მიღების ტექნილოგიური პროცესის ხანგრძლივობის შემცირება და ასორტიმენ- ტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს სუფრის წითელი ღვინის დეალკოჰოლიზებას თერმული დამუშავების გზით, ფილტრაციას და ტარაში ჩამოსხმას, ამასთან ღვინის თერმული დამუშავება წარ- მოებს 70-80 C ტემპერატურაზე გაცხელებით სპირტის არაუმეტეს 1,2 მოც% შემცველო- ბამდე, ხოლო სასმელის ტარაში ჩამოსხმის წინ კონსერვანტის სახით მას ემატება სორ- ბატ კალიუმი 200 მგ. რაოდენობით ერთ ლიტრ სასმელში. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო და მცირეალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.
List(s) this item appears in: ღვინო
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/08 (Browse shelf(Opens below)) U 2004 1150 Y Not for loan 2014-5529

(57) 1. ტექნიკური შედეგი სასმელის მიღების ტექნილოგიური პროცესის ხანგრძლივობის შემცირება და ასორტიმენ- ტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს სუფრის წითელი ღვინის დეალკოჰოლიზებას თერმული დამუშავების გზით, ფილტრაციას და ტარაში ჩამოსხმას, ამასთან ღვინის თერმული დამუშავება წარ- მოებს 70-80 C ტემპერატურაზე გაცხელებით სპირტის არაუმეტეს 1,2 მოც% შემცველო- ბამდე, ხოლო სასმელის ტარაში ჩამოსხმის წინ კონსერვანტის სახით მას ემატება სორ- ბატ კალიუმი 200 მგ. რაოდენობით ერთ ლიტრ სასმელში. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო და მცირეალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.