National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

მატონიზებელი ალკოჰოლიანი სასმელის მიღების ხერხი ზურაბ ძინძიბაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2006 07 10 #13Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვPatent information: 1267 , Y, 2006-07-10, published, SakpatentiOther title:
  • = METHOD FOR PRODUCTION OF TONIC ALCOHOLIC DRINK : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2006 1267 Y : (51) C 12 G 3/00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/00
Online resources: Summary: ხერხი ითვალისწინებს ყურძნიდან წვენის მიღებას, მის 70-96 მოც% სიმაგრის რექტიფიცირებული ეთილის სპირტთან შერევას თანაფარდობით, შესაბამისად, ( 3-9):1, ნარევის დაყოვნებას 8-11 დღის განმავლობაში და გაფილტვრას, ამასთან, წვენის სახით გამოიყენება თეთრი და/ან წითელი და/ან ვარდისფერი ჯიშის ყურძნის წვენი.
List(s) this item appears in: ყურძნის წვენის ტექნოლოგია
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G3/00 (Browse shelf(Opens below)) U 2006 1267 Y Not for loan 2014-5534

ხერხი ითვალისწინებს ყურძნიდან წვენის მიღებას, მის 70-96 მოც% სიმაგრის რექტიფიცირებული ეთილის სპირტთან შერევას თანაფარდობით, შესაბამისად, ( 3-9):1, ნარევის დაყოვნებას 8-11 დღის განმავლობაში და გაფილტვრას, ამასთან, წვენის სახით გამოიყენება თეთრი და/ან წითელი და/ან ვარდისფერი ჯიშის ყურძნის წვენი.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.