ინგრედიენტების კომპოზიცია ნაყენისათვის "კავთა" მიხეილ ჩივაძე, გივი ჩივაძე, ზეინაბ წინწკალაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45):1998 05 25 # 6Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1360, B, 1998-05-25, published, SakpatentiOther title:- = Ingredient Composition for Nastoyka “Kavta” : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE 1360 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
- C12G3/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/06 (Browse shelf(Opens below)) | P 1998 1360 B | Not for loan | 2014-5546 |
Browsing ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 shelves, Shelving location: კორპ. 2, საცავი Close shelf browser (Hides shelf browser)
1. ტექნიკური შედეგი ბიოლოგიურ ფასეულობათა და საბოლოო პროდუქციის ხარისხის ამაღლება და შენახვის ვადის გაზრდა. 2. არსი კომპოზიცია შეიცავს ალუბლის ყუნწს, შაქრის სიროფს და წყალ_სპირტის ნარევს კომპონენტების შემდეგი თანაფარდობით (მას.%_ში): ალუბლის ყუნწი _ 5-15, შაქრის სიროფი _ 0,5-1,5, წყალ_სპირტის ნარევი _ დანარჩენი. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, არყისა და ლიქიორის წარმოება
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.