National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ინგრედიენტების კომპოზიცია ნაყენისათვის "კავთა" მიხეილ ჩივაძე, გივი ჩივაძე, ზეინაბ წინწკალაძე.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45):1998 05 25 # 6Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 1360, B, 1998-05-25, published, SakpatentiOther title:
  • = Ingredient Composition for Nastoyka “Kavta” : გამოგონების პატენტი = Patent for invention :(11) GE 1360 B : (51) C 12 G 3/06 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G3/06
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი ბიოლოგიურ ფასეულობათა და საბოლოო პროდუქციის ხარისხის ამაღლება და შენახვის ვადის გაზრდა. 2. არსი კომპოზიცია შეიცავს ალუბლის ყუნწს, შაქრის სიროფს და წყალ_სპირტის ნარევს კომპონენტების შემდეგი თანაფარდობით (მას.%_ში): ალუბლის ყუნწი _ 5-15, შაქრის სიროფი _ 0,5-1,5, წყალ_სპირტის ნარევი _ დანარჩენი. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, არყისა და ლიქიორის წარმოება
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.

1. ტექნიკური შედეგი ბიოლოგიურ ფასეულობათა და საბოლოო პროდუქციის ხარისხის ამაღლება და შენახვის ვადის გაზრდა. 2. არსი კომპოზიცია შეიცავს ალუბლის ყუნწს, შაქრის სიროფს და წყალ_სპირტის ნარევს კომპონენტების შემდეგი თანაფარდობით (მას.%_ში): ალუბლის ყუნწი _ 5-15, შაქრის სიროფი _ 0,5-1,5, წყალ_სპირტის ნარევი _ დანარჩენი. 3. გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, არყისა და ლიქიორის წარმოება

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.