National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ალკოჰოლური სასმელის წარმოებისათვის არომატიზატორის დამზადების ხერხი ირაკლი მონიავა, გიორგი გრიგორაშვილი, ფელიქს მაჭავარიანი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1994 26 12 #2Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 36 , Y, 1994-12-25, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Aromatizator for Alcohol drinks : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1995 36 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G1/02
Online resources: Summary: სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობას, კერძოდ, ყურძნის ნედლეულის გადამუშავებასა და გამოიყენება ალკოჰოლური სასმელის წარმოებისათვის არომატიზატორის დასამზადებლად. სასარგებლო მოდელის ტექნიკური შედეგია არომატიზატორის დამზადების პროცესის გამარტივება, მისი შენახვის ვადის გაზრდა და ღირებულების შემცირების შესაძლებლობა. ხერხი ითვალისწინებს ღვინის წარმოების ნარჩენის - ნედლი კლერტის თერმულ დამუშავებას 48 საათის განმავლობაში საშრობ აგრეგატში გამოშრობის გზით 50:70C ტემპერატურის პირობებში
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) U 1995 36 Y Not for loan 2014-5549

სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობას, კერძოდ, ყურძნის ნედლეულის გადამუშავებასა და გამოიყენება ალკოჰოლური სასმელის წარმოებისათვის არომატიზატორის დასამზადებლად. სასარგებლო მოდელის ტექნიკური შედეგია არომატიზატორის დამზადების პროცესის გამარტივება, მისი შენახვის ვადის გაზრდა და ღირებულების შემცირების შესაძლებლობა. ხერხი ითვალისწინებს ღვინის წარმოების ნარჩენის - ნედლი კლერტის თერმულ დამუშავებას 48 საათის განმავლობაში საშრობ აგრეგატში გამოშრობის გზით 50:70C ტემპერატურის პირობებში

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.