ალკოჰოლური სასმელის წარმოებისათვის არომატიზატორის დამზადების ხერხი ირაკლი მონიავა, გიორგი გრიგორაშვილი, ფელიქს მაჭავარიანი.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1994 26 12 #2Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 36 , Y, 1994-12-25, published, SakpatentiOther title:- = Method for Production of Aromatizator for Alcohol drinks : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1995 36 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
- C12G1/02
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) | U 1995 36 Y | Not for loan | 2014-5549 |
სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობას, კერძოდ, ყურძნის ნედლეულის გადამუშავებასა და გამოიყენება ალკოჰოლური სასმელის წარმოებისათვის არომატიზატორის დასამზადებლად. სასარგებლო მოდელის ტექნიკური შედეგია არომატიზატორის დამზადების პროცესის გამარტივება, მისი შენახვის ვადის გაზრდა და ღირებულების შემცირების შესაძლებლობა. ხერხი ითვალისწინებს ღვინის წარმოების ნარჩენის - ნედლი კლერტის თერმულ დამუშავებას 48 საათის განმავლობაში საშრობ აგრეგატში გამოშრობის გზით 50:70C ტემპერატურის პირობებში
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.