National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ალკოჰოლიანი სასმელის წარმოების ხერხი ირაკლი მონიავა, გიორგი გრიგორაშვილი, ფელიქს მაჭავარიანი.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1994 26 12 #2Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვPatent information: 35 , Y, 1994-12-25, published, SakpatentiOther title:
  • = Method for Production of Alcoholic Drinks : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1995 35 Y : (51) C 12 G 1/02 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • C12G1/02
Online resources: Summary: სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობას და გამოიყენება არომა- ტიზებული ალკოჰოლიანი სასმელების წარ-მოებისას. სასარგებლო მოდელის ტექნიკური შედეგია სასმელის წარმოების პროცესის გამარტივება და დაჩქარების შესაძლებლობა. ხერხი ითვალისწინებს ღვინის წარმოების ნარჩენების ექსტრაქციას 40:43 მოც. % ეთილის სპირტის წყალხსნარით 3-5 დღე-ღამის განმავ-ლობაში 18-22?ჩ ტემპერატურაზე, ამასთან, ნედლეულად გამოიყენება ყურძნის კლერტი, ექსტრაგენტისა და ნედლეულის შეფარდებით 15?20:1.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი C12G1/02 (Browse shelf(Opens below)) U 1995 35 Y Not for loan 2014-5551

სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობას და გამოიყენება არომა- ტიზებული ალკოჰოლიანი სასმელების წარ-მოებისას. სასარგებლო მოდელის ტექნიკური შედეგია სასმელის წარმოების პროცესის გამარტივება და დაჩქარების შესაძლებლობა. ხერხი ითვალისწინებს ღვინის წარმოების ნარჩენების ექსტრაქციას 40:43 მოც. % ეთილის სპირტის წყალხსნარით 3-5 დღე-ღამის განმავ-ლობაში 18-22?ჩ ტემპერატურაზე, ამასთან, ნედლეულად გამოიყენება ყურძნის კლერტი, ექსტრაგენტისა და ნედლეულის შეფარდებით 15?20:1.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.