კომშის გროგი ნანა ჩახაია, თორნიკე ლაღიძე, შოთა ლომიძე, არსენ ლოლუა.
Contributor(s): ჩახაია, ნანა გამომგონებელი
| ლაღიძე, თორნიკე, გამომგონებელი
| ლომიძე, შოთა გამომგონებელი
| ლოლუა, არსენ გამომგონებელი
| საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
.
Material type: 
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G3/06 (Browse shelf) | U 1995 56 Y | Not for loan |
სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება კვების მრეწველობას, კერძოდ, ალკოჰოლური სასმელების წარმოებას. სასარგებლო მოდელის ტექნიკური შედეგია სასმელის ორგანოლეპტიკური თვისებების გაუმჯობესების წესაძლებლობა. კომშის გროგი შეიცავს შაქარს, ვანილინს, კომშის ნაყენს. მიხაკის ნაყენს სპირტს, კოლერს და წყალს ინგრედიენტთა შემდეგი თანაფარდობით მას%: კომშის ნაყენი 1.75-1,85 მიხაკის ნაძენი 0,008-0,012 სპირტი 19,5-20,5 შაქარი 19,5-20,5 კოლერი 0,018-0,021 ვანილინი 0,9.10-4 (11.10-4 წყალი დანარჩენი
There are no comments for this item.