სასმელის დაგაზიანების ხერხი პაატა რუსაძე.
Material type: TextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 29.01.1997 w. #1Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი -3 გვPatent information: 145 , Y, 1997-01-29, published, SakpatentiOther title:- = Method for Aerating of Drinks : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 1997 145 Y : (51) C 12 G 1/06 (IPC, 2006)
- C12G1/06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
პატენტები | ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი | C12G1/06 (Browse shelf(Opens below)) | U 1997 145 Y | Not for loan | 2014-5558 |
სასარგებლო მოდელი განეკუთვნება ყურძნისა და ხილ-კენკროვანი სასმელების, ასევე ღვინოების დაგაზიანების ტექნოლოგიას. მოდელის ტექნიკური შედეგია სასმელიდან გაჯერებული აირების წინასწარ გამოცალკევების ხარჯზე ნახშირორჟანგით მისი გაჯერების ხარისხის ამაღლება. ხერხი ითვალისწინებს სასმელისათვის ვაკუუმ-გარემოს შექმნას 0,5 . 104 _ 1. 04.პა წნევის პირობებში, მის გათბობას 21-45(ჩ ტემპერატურაზე 1-5 წთ განმავლობაში და მისგან გამოყოფილი აირების გამოცალკევებას, ხოლო ამის შემდეგ სასმელის გაცივებას, ნახშირორჟანგით დაგაზიანებას, ბოთლებში ჩამოსხმას და მათ დაცობას.
There are no comments on this title.